Gebiedsontwikkeling Naarderheem


Gemeente Gooise Meren

Gebiedsontwikkeling Naarderheem

Revalidatiecentrum Naarderheem aan de Amersfoortsestraatweg werkt samen met gemeente Gooise Meren aan een plan voor nieuwbouw van het revalidatiecentrum. De Visie Amersfoortsestraatweg en het Beeldkwaliteitsplan Amersfoortsestraatweg zijn hierbij het uitgangspunt. De bedoeling is om de visie en het beeldkwaliteitsplan tot leven te laten komen en samen te kijken naar wat we nog meer kunnen realiseren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het aanpakken van problemen op het gebied van verkeer en parkeren, het realiseren van woningbouw en maatschappelijke functies.

In dit webinar informeren we u over de plannen voor Naarderheem en nemen we mee in de visie en het beeldkwaliteitsplan (uit 2015 en 2016). Daarnaast informeren we u over de stappen in het proces rond deze ontwikkeling.

Sprekers:

  • Marco Wisse (directeur Naarderheem)
  • Max Schep (projectleider Vivium)
  • Jorrit Eijbersen (wethouder gemeente Gooise Meren)
  • Anja Derksen (projectleider gemeente)

Presentatie: Hannie de Groot
Onze webinars werken in alle moderne browsers op alle (mobiele) platforms. Heeft u toch problemen met het volgen van de uitzending? Raadpleeg dan onze help pagina voor de meest gestelde vragen.


Begrepen
Livestreamer maakt gebruik van functionele cookies om dit webinar portal goed te laten functioneren. Er worden geen gebruikersgegevens gedeeld met derde partijen.