State of the Art Webinar Cardiovasculair voor de eerste lijn


Een gezonde toekomst begint vandaag
Card image cap

Geachte collega, 

Op maandag 24 juni 2024 om 20:00 vindt het State of the Art Webinar Cardiovasculair voor de eerste lijn plaats. Wij nodigen u van harte uit online deel te nemen. 

Oma's die inline-skaten met hun kleinkinderen, 80-plussers die nog een lekker balletje slaan op de tennisbaan, na je pensioen op JEEP-safari. Wat is ervoor nodig om kwaliteit van leven te behouden en van de mooie dingen te kunnen blijven genieten? 

Cardiovasculaire zorg is een belangrijk aspect van ons werk in de eerste lijn, en hiermee hebben we een grote invloed op de kwaliteit van leven van onze patienten, nu en in de toekomst. 

We zullen dit webinar focussen op preventie, diagnostiek en behandeling binnen de eerste lijn. De doelgroepen voor dit webinar zijn, huisartsen, verpleegkundig specialisten en physician assistants.  

Het belooft een interactief en praktisch toepasbaar webinar te worden, waarbij we casuïstiek zullen bespreken en u in de gelegenheid bent om live vragen stellen aan de sprekers.   

Deelname aan dit webinar is kosteloos en de locatie is ideaal: bij u thuis. 

Ik hoop u op 24 juni online te mogen verwelkomen! 

Met vriendelijke groet,
Drs. Sebastiaan van Beek, huisarts te Den Haag
Voorzitter webinar Dit webinar wordt financieel mede mogelijk gemaakt Amgen, Bayer en Novo Nordisk. Deze sponsoren hebben geen enkele invloed op de inhoud van het onderwijs.


         

Aanmelden

Begrepen
Livestreamer maakt gebruik van functionele cookies om dit webinar portal goed te laten functioneren. Er worden geen gebruikersgegevens gedeeld met derde partijen.