Clandestien: The Human Body in Focus


14 december 16:00Welkom 

In deze talkshow, die speciaal is opgenomen voor het Cobra Museum, gaan we dieper in op het unieke werk van intrigerende en wereldberoemde fotografen zoals Diane Arbus, Robert Mapplethorpe and Man Ray. Door hun lens vertelt deze zwart-wit fotocollectie over kwetsbaarheid, kracht, intimiteit, liefde en geweld, gecentreerd rondom het menselijk lichaam in al zijn vormen.

In deze talkshow zijn te gast: Pedro Slim (fotograaf en verzamelaar van de getoonde fotocollectie), Sylvia Navarette (gastcurator en voormalig directeur Museo Arte Moderno in Mexico Stad), Stefan van Raay (waarnemend directeur), Cathelijne Blok (kunsthistorica en oprichter van het feministisch kunstcollectief The Tittymag), Diana Blok (Nederlands fotografe, wordt gerepresenteerd in deze verder internationale collectie) en Gijs Staverman (Dj bij Radio 2). In de talkshow gaat gastheer Matthijs den Hollander in gesprek met deze gasten over schoonheidsidealen, het leven in de marge van de samenleving en de beelden die fotografe Arlene Gottfried schoot in de befaamde New Yorkse nachtclub Studio 54.

Koop nu tickets 

Maak een donatie 


U kijkt naar de opname van dit live webinar. U kunt geen vragen stellen.

Onze webinars werken in alle moderne browsers op alle (mobiele) platforms. Heeft u toch problemen met het volgen van de uitzending? Raadpleeg dan onze help pagina voor de meest gestelde vragen.

Bas Koole
Hallo, ik wil chatten 11:47


Begrepen
Livestreamer maakt gebruik van functionele cookies om dit webinar portal goed te laten functioneren. Er worden geen gebruikersgegevens gedeeld met derde partijen.