Terugblik en vooruitkijken met o.a. Diederik Gommers


Leerpunten pandemie en wat nu?

Beste Collega’s,

Wij nodigen u van harte uit voor het webinar "Terugblik en vooruitkijken met Dr. Gommers: leerpunten pandemie en wat nu?". Dit webinar is speciaal voor huisartsen.

We kijken terug op de afgelopen COVID-periode; wat hebben we geleerd en wat nemen we mee voor een volgende pandemie en moeten we in de komende jaren nog rekening houden met het COVID-virus, wat zijn de risico's? Met wie kunnen we dat het beste bespreken dan met prof. dr. Diederik Gommers, die er vanaf het eerste uur bij is geweest. We zullen terugkijken maar ook de lessons learnt behandelen. Vervolgens zal dr. Willem Pieters alles omtrent Long COVID bespreken, voorzitter en huisarts Sebastiaan van Beek zal zijn visie vanuit de huisartsenpraktijk meegeven. Een interactief webinar met ruimte voor discussie en vragen.  

Accreditatie voor het live webinar van 30 oktober is voor 2 uur toegekend door ABC1. Het on demand webinar is helaas niet geaccrediteerd bij ABC1. 

Veel kijkplezier gewenst!

Met vriendelijke groet, mede namens het gehele team van Health Investment,


Drs. Sebastiaan van Beek, huisarts
Voorzitter webinar

Dit webinar wordt mede mogelijk gemaakt door Pfizer. 

Aanmelden


Begrepen
Livestreamer maakt gebruik van functionele cookies om dit webinar portal goed te laten functioneren. Er worden geen gebruikersgegevens gedeeld met derde partijen.