Wegwijs uit het doolhof


Medicamenteuze behandeling van diabetes type 2

Voor de uitzending

Aanmelden en inloggen

Als het webinar vereist dat u zich registreert voordat u kunt kijken, wordt u automatisch doorgestuurd naar de uitzending. Als de uitzending nog niet is begonnen, kunt u deze pagina verlaten. Na registratie ontvangt u een e-mail met een persoonlijke link die u naar het webinar brengt. U ontvangt ook een herinneringsmail vlak voordat het webinar begint. Deel uw persoonlijke link niet met anderen, maar vraag hen om zich ook te registreren.

Uw persoonlijke gegevens

Uw persoonlijke gegevens worden veilig bij ons opgeslagen en zullen nooit worden verkocht of overgedragen aan derden. We voldoen volledig aan de GDPR (AVG). Voor meer informatie kunt u onze gebruiksvoorwaarden en privacyverklaring raadplegen.

Zorgen dat u de uitzending kunt bekijken

Zorg ervoor dat u de uitzending bekijkt op een moderne pc, Mac, telefoon of tablet. Alle apparaten en browsers op basis van Chrome en Webkit worden ondersteund. U kunt de functionaliteit testen met onze testplayer hieronder.

Tijdens de uitzending

Hoe kunt u een vraag stellen aan de presentator van het webinar?

Als het webinar live vragen toestaat, kunt u uw vragen invullen via de functie 'Stel een vraag' onder het videoscherm. Uw vragen zijn alleen zichtbaar voor de organisatoren van het webinar.

Hoe start u een livechat met een expert?

Als het webinar live chat toestaat, ziet u een + -pictogram rechtsonder op uw scherm. Na het openen van de livechat heeft u live contact met onze experts. Uw livechat is volledig persoonlijk en wordt niet gedeeld met derden.

Hoe beantwoordt u een poll-vraag?

Wanneer er een live poll wordt geactiveerd, verschijnt deze op het videoscherm. U kunt elk antwoord selecteren of op het X-pictogram drukken om de poll-vraag te sluiten.


Begrepen
Livestreamer maakt gebruik van functionele cookies om dit webinar portal goed te laten functioneren. Er worden geen gebruikersgegevens gedeeld met derde partijen.