Wegwijs uit het doolhof


Medicamenteuze behandeling van diabetes type 2

Beste collega,

Op woensdag 4 oktober 2023 vindt het webinar ‘Wegwijs uit het doolhof | Medicamenteuze behandeling van diabetes type 2’ (powered by havasc.nl)’ plaats, speciaal voor praktijkondersteuners, praktijkverpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en physician assistants.

De behandeling van diabetes type twee wordt steeds meer maatwerk. We maken u graag op een praktische manier wegwijs. Tijdens dit webinar behandelen wij op een interactieve manier de medicamenteuze behandeling van de zeerhoogrisicopatiënt met DM2, aan de hand van het stappenplan.

Met een aantal praktische casussen wordt duidelijk welke stappen genomen kunnen worden en waarom het belangrijk is om deze stappen te nemen. Elke casus bevat ook een quiz, zodat u zelf actief kunt deelnemen. Er is ook de nodige tijd voor interactie door het behandelen van deelnemersvragen. In de studio hebben we een internist, een huisarts en natuurlijk een POH.

Wij kijken ernaar uit om u op 4 oktober online te verwelkomen. Veel kijkplezier gewenst!

Met vriendelijke groet,
mede namens het gehele team van Health Investment,

Drs. Sebastiaan van Beek, huisarts
Voorzitter webinar

Dit webinar wordt mede mogelijk gemaakt door AstraZeneca en Novo Nordisk. Deze sponsoren hebben geen enkele invloed op de inhoud van het onderwijs. Het webinar is powered by havasc.nl. 

        

Aanmelden


Begrepen
Livestreamer maakt gebruik van functionele cookies om dit webinar portal goed te laten functioneren. Er worden geen gebruikersgegevens gedeeld met derde partijen.