Wakibi Social Impact Talkshow

Welkom bij de Social Impact Talkshow van Wakibi! We blikken terug op de impact van de microfinanciering van het afgelopen jaar en er schuiven spraakmakende gasten aan de tafel van Wakibi. 

Moderator Dianne Prins gaat in gesprek met inspirerende gasten: Maria van der Heijden, directeur MVO Nederland en mede-oprichtster Women on Wings; Alexander Swagers, duurzaamheidsadviseur bij Synergie; en Mirte en Mart van Social Wheels, die de busjes "Willem, Wickie en Woezel" verhuren om Wakibi-projecten te financieren.

Tussendoor kun je bieden op mooie veilingitems, geveild door veilingmeester Anne Olieroock. De opbrengst van de veiling komt volledig ten goede aan het Women Empowerment Fonds van Wakibi. 

Je kunt ook doneren! Scan de QR-code of klik hier om een tikkie te sturen.Onze webinars werken in alle moderne browsers op alle (mobiele) platforms. Heeft u toch problemen met het volgen van de uitzending? Raadpleeg dan onze help pagina voor de meest gestelde vragen.


Understood
We use cookies to make sure your viewing experience goes smooth. By using this videoportal you automatically agree to this.