Webinar Ratatouille


Hoe eten culturen verbindt


Het webinar Rataouille van 30 maart 2021 vormde de start van een aantal bijeenkomsten over diversiteit, racisme en discriminatie. We hopen later dit jaar live ontmoetingen te organiseren, waarbij we samen koken, eten en praten over deze onderwerpen.

Heb je een thema waar je graag over door wilt praten tijdens de bijeenkomsten die nog gaan volgen? Laat het ons weten via inclusie@gooisemeren.nl

Doe mee en win een Mooncake bakboek

Heb jij een favoriet recept en een mooi verhaal over de herkomst? Stuur het in voor het receptenboek Ratatouille van Gooise Meren. Onder de inzendingen verloten we drie bakboeken van Jonneke de Zeeuw.

En dit is het receptenboek, met daarin alvast de eerste recepten van de leden van het projectteam: Open het receptenboek

 
Je kijkt naar de ondemand versie van dit webinar. Je kunt geen live vragen meer stellen.

Onze webinars werken in alle moderne browsers op alle (mobiele) platforms. Ervaar je toch problemen met het volgen van de uitzending? Raadpleeg dan onze help pagina voor de meest gestelde vragen.

Bekijk in Dark mode


Understood
We use cookies to make sure your viewing experience goes smooth. By using this videoportal you automatically agree to this.