Volgende fase in de energietransitie


Live webinar

De hoeveelheid zonne-energie in Nederland blijft groeien. Dat is ontzettend positief, maar het brengt ook nieuwe uitdagingen mee.

Ook om | nieuwe energie wordt hiermee geconfronteerd. Vanaf 1 januari 2024 zullen we voor onze klanten met zonnepanelen daarom een nieuwe kostencomponent gaan toevoegen, namelijk vaste terugleveringskosten.

We snappen dat dit veel vragen op zou kunnen leveren. Daarom organiseren we op 21 november om 20:00 uur voor onze klanten een webinar waarin we het verhaal nog eens kort toelichten en er live vragen gesteld kunnen worden over dit onderwerp.

Het webinar duurt ongeveer een half uur. Mochten we in deze tijd niet de mogelijkheid hebben om alle vragen te beantwoorden, dan zullen wij deze uitwerken op de FAQ-pagina.

Voor de klanten die niet in de gelegenheid zijn om de webinar bij te wonen, sturen we deze na per mail.
Onze webinars werken in alle moderne browsers op alle (mobiele) platforms. Heeft u toch problemen met het volgen van de uitzending? Raadpleeg dan onze support pagina voor de meest gestelde vragen.


Begrepen
Livestreamer maakt gebruik van functionele cookies om dit webinar portal goed te laten functioneren. Er worden geen gebruikersgegevens gedeeld met derde partijen.